start_earning
ANSAITSE RAHAA HERBALIFEN AVULLA

Itsenäiset Herbalifen Jäsenet voivat saada voittoa jokaisesta myydystä tuotteesta. Lisäksi he saavat lisäansioita hyvityksistä ja palkkioista. Sinä päätät kuinka paljon!

Työskentely Herbalifen Itsenäisenä Jäsenenä on joustava vaihtoehto, jonka voit sovittaa elämäntilanteesi, toiveittesi ja tavoitteidesi mukaan. Herbalifen palkkiojärjestelmää pidetään yhtenä suoramyyntialan parhaimmista.
* * *

Sinusta voi myös tulla yksi Herbalifen ”nousevista tähdistä”, jolloin saat osallistua upeisiin tapahtumiin ja ainutlaatuisille lomamatkoille ympäri maailmaa. Itsenäiset Herbalifen Jäsenet tietävät, että osallistuttuaan kerran tapahtumaan tai lomamatkalle, heidän on vaikea olla osallistumatta niihin! Ilmapiiri on mahtava ja tapahtumapaikat aivan ainutlaatuisia,

Ole hyvä ja täytä yhteydenottolomake saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit ryhtyä Itsenäiseksi Herbalifen Jäseneksi.


Vastuuvapauslauseke – Harkitessasi tai vertaillessasi erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia sinun tulee huomata, että kauppajärjestelmään kuuluva edistäjä tai osallistuja ei lain mukaan saa ylipuhua ketään suorittamaan maksua lupaamalla etuisuuksia, siitä että tämä saa muita osallistumaan järjestelmään. Älä usko väitteisiin helposti saavutettavista suurista tuloista.

© Herbalife International of America, Inc. Kopiointi tai osittainen kopiointi ilman kirjallista lupaa on kielletty. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tässä sivustossa esitetyt tavaramerkit ja tuotekuvat ovat Herbalife International, Inc.:in omaisuutta, ellei toisin ole ilmoitettu.
 
Herbalife on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n allekirjoittaja ja sen ylpeä jäsen:
  • ASML logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


fi-FI | 19.7.2019 21:01:07 | NAMP2HLASPX03