Reassurance
HERBALIFE KANNUSTAA JA TUKEE

Onko Herbalife oikea valinta sinulle?

Itsenäiseksi liiketoiminnan harjoittajaksi ryhtyminen voi olla iso askel. Meillä on yli 35 vuoden kokemus Itsenäisten Herbalifen Jäsenten rekrytoinnista ja tukemisesta, joten tiedämme sinun tarvitsevan kannustusta, tukea ja apua ensimmäisestä päivästä lähtien.

Sinä päätät ajankäytöstäsi

Toinen Herbalifen liiketoimintamahdollisuuteen liittyvä etu on joustavuus. Voit määrätä työaikasi itse. Voit työskennellä osapäiväisesti ja saada kuukausittain hieman lisäansioita tai jos haluat ja sinulla on aikaa, voit työskennellä Herbalifen parissa kokopäiväisesti.

Pääsy Herbalifen ”tietopankkiin”

Jos ajattelet, että et tiedä tarpeeksi ravitsemuksesta tai siitä, miten myydä tuotteita, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Herbalife antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tuen - kaiken matkaa. Saat avuksesi kannustavia ja motivoivia työvälineitä paikallisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin. Kokeneet Jäsenet neuvovat sinua liiketoiminnan kehittämisessä ja henkilökohtaisen verkostosi luomisessa sosiaalisten tapahtumien kautta. Muista myös, että henkilökohtainen Sponsorisi tukee sinua.

Täytä yhteydenottolomake ryhtyäksesi Itsenäiseksi Herbalifen Jäseneksi jo tänään.


Vastuuvapauslauseke – Harkitessasi tai vertaillessasi erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia sinun tulee huomata, että kauppajärjestelmään kuuluva edistäjä tai osallistuja ei lain mukaan saa ylipuhua ketään suorittamaan maksua lupaamalla etuisuuksia, siitä että tämä saa muita osallistumaan järjestelmään. Älä usko väitteisiin helposti saavutettavista suurista tuloista.fi-FI | 12.6.2021 11.39.13 | Zus2phlsb000000