Why_Choose
MIKSI SINUN KANNATTAA VALITA HERBALIFE?
Mikäli päätät ryhtyä Itsenäiseksi Herbalifen Jäseneksi, voit nauttia seuraavista eduista:

Antelias palkkiojärjestelmä
Herbalifen palkkiojärjestelmä on yksi suoramyyntialan parhaista. Olemme auttaneet ihmisiä tekemään unelmistaan totta jo vuosien ajan.Tälläkin hetkellä ihmiset eri puolilla maailmaa saavat elämälleen uuden suunnan – meidän avullamme .

Koulutusta
Itsenäisenä Herbalifen Jäsenenä saat ainutlaatuista koulutusta sekä jäsenyhteisömme ja asiakaspalvelutiimimme tarjoaman tuen.

Tieteeseen perustuvat tuotteet

Herbalifen kansainvälinen maine perustuu laadukkaisiin ravitsemustuotteisiin. Itsenäisenä Herbalifen Jäsenenä voit myydä vitamiini- ja kivennäisainelisiä, painonhallinta- ja hygieniatuotteita sekä H24-urheilutuotesarjaamme. Tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden kehittämiä.

Auta muita

Kaikkein antoisin aspekti Itsenäiseksi Herbalifen Jäseneksi ryhtymisessä on se, että voit auttaa muita ihmisiä. Voit edistää ystäviesi ja yhteisösi hyvinvointia. Kuulumalla Herbalifen Itsenäisten Jäsenten verkostoon voit parantaa ihmisten elämää ympäri maailmaa.

Vastuuvapauslauseke – Harkitessasi tai vertaillessasi erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia sinun tulee huomata, että kauppajärjestelmään kuuluva edistäjä tai osallistuja ei lain mukaan saa ylipuhua ketään suorittamaan maksua lupaamalla etuisuuksia, siitä että tämä saa muita osallistumaan järjestelmään. Älä usko väitteisiin helposti saavutettavista suurista tuloista.
© Herbalife International of America, Inc. Kopiointi tai osittainen kopiointi ilman kirjallista lupaa on kielletty. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tässä sivustossa esitetyt tavaramerkit ja tuotekuvat ovat Herbalife International, Inc.:in omaisuutta, ellei toisin ole ilmoitettu.
 
Herbalife on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n allekirjoittaja ja sen ylpeä jäsen:
  • ASML logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


fi-FI | 19.7.2019 20:01:57 | NAMP2HLASPX04