changelives
MUUTA IHMISIÄ MUUTTAMAAN ELÄMÄNSÄ

Herbalife auttaa ihmisiä

Herbalifen missiona on auttaa ihmisiä elämänmuutoksessa terveiden ja aktiivisten elämäntapojen avulla. Koulutuksen ja opastuksen kautta Herbalife on jo yli 35 vuoden ajan auttanut satoja tuhansia ihmisiä saavuttamaan terveellisemmät elämäntavat. Ryhtymällä Itsenäiseksi Herbalifen Jäseneksi voit auttaa muita saavuttamaan saman.

Tuki
Et ole yksin kehittäessäsi Herbalife-toimintaasi. Jokainen Itsenäinen Herbalifen Jäsen saa henkilökohtaisen Sponsorin. Voit esittää Sponsorillesi kysymyksiä, kysyä tuotteisiin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä neuvoja ja saada vinkkejä siihen, miten voit parhaiten kehittää omaa liiketoimintaasi.

Yhteiskuntavastuu
Herbalife uskoo yhteisöllisyyteen ja sen vuoksi Herbalifen perustaja, Mark Hughes, perusti Herbalifen perhesäätiön (HFF). Herbalifen Itsenäiset Jäsenet lahjoittavat joka vuosi rahaa, jotta voisimme kertoa lapsille hyvän ravitsemuksen tärkeydestä. Pohjoismaissa Herbalifen Itsenäiset Jäsenet tukevat HFF-säätiön ”Acres of Love” -projektia. Lue lisää projektista tässä.

Ole hyvä ja täytä yhteydenottolomake saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit ryhtyä Itsenäiseksi Herbalifen Jäseneksi.


Vastuuvapauslauseke – Harkitessasi tai vertaillessasi erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia sinun tulee huomata, että kauppajärjestelmään kuuluva edistäjä tai osallistuja ei lain mukaan saa ylipuhua ketään suorittamaan maksua lupaamalla etuisuuksia, siitä että tämä saa muita osallistumaan järjestelmään. Älä usko väitteisiin helposti saavutettavista suurista tuloista.

© Herbalife International of America, Inc. Kopiointi tai osittainen kopiointi ilman kirjallista lupaa on kielletty. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tässä sivustossa esitetyt tavaramerkit ja tuotekuvat ovat Herbalife International, Inc.:in omaisuutta, ellei toisin ole ilmoitettu.
 
Herbalife on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n allekirjoittaja ja sen ylpeä jäsen:
  • ASML logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


fi-FI | 19.7.2019 6:33:35 | NAMP2HLASPX04