make_difference

Herbalife haluaa olla mukana tekemässä maailmasta parempaa paikkaa elää ja työskennellä.

Maailmanlaajuinen ylipaino- ja liikalihavuuskriisi laajenee vuosi vuodelta. Yhä useammat aikuiset miehet ja naiset voidaan luokitella ylipainoisiksi, eivätkä Pohjoismaat tee tässä poikkeusta. Siksi on hyvin tärkeää kiinnittää enemmän huomiota parempaan terveyteen. Herbalife antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tähän.

Voit työskennellä kansainvälisesti tunnetun tuotemerkin parissa ja myydä Herbalifen tieteellisesti kehitettyjä, korkealuokkaisia tuotteita. Vuonna 2015 Herbalifen vähittäismyynti oli yli 4,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Herbalife on kasvanut tasaisesti sen jälkeen kun se perustettiin vuonna 1980!

Yli 2,3 miljoonaa jälleenmyyjää yli 95 maassa ovat valinneet Herbalifen! Oletko sinä valmis tekemään valintasi? Ole hyvä ja täytä yhteydenottolomake ja Itsenäinen Herbalifen Jäsen ottaa sinuun yhteyttä.


Vastuuvapauslauseke – Harkitessasi tai vertaillessasi erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia sinun tulee huomata, että kauppajärjestelmään kuuluva edistäjä tai osallistuja ei lain mukaan saa ylipuhua ketään suorittamaan maksua lupaamalla etuisuuksia, siitä että tämä saa muita osallistumaan järjestelmään. Älä usko väitteisiin helposti saavutettavista suurista tuloista.



fi-FI | 12.6.2021 12.04.59 | Zus2phlsg000001